حقایق تغذیه ای جو دوسر کیلویی چیست؟ جو به طور عمده یک کربوهیدرات است. آنها از 13 درصد پروتئین، 15 درصد چربی و 71 درصد کربوهیدرات تشکیل شده اند.
یک غلات کامل، جو دوسر سرشار از فیبر، ویتامین B و مواد معدنی فسفر، منیزیم و روی است.
دستورالعمل های MyPlate وزارت کشاورزی ایالات متحده توصیه می کند حداقل نیمی از غلات خود را از غلات کامل تهیه کنید.
بیش از نیمی از آن حتی بهتر است، بر اساس مطالعه ای که در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد در مجله JAMA Internal Medicine منتشر شده است، که مصرف غلات کامل و خطر مرگ و میر را در بیش از 100000 مرد و زن مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد، افزودن غلات کامل به رژیم غذایی ممکن است به شما کمک کند عمر طولانی تری داشته باشید.
به ازای هر وعده اضافی روزانه غلات کامل، بدون توجه به سایر عوامل رژیم غذایی و سبک زندگی، خطر مرگ کلی یا مرگ ناشی از بیماری قلبی به ترتیب 5 و 9 درصد کاهش می یابد.
ویتامین ضروری برای سلامت دستگاه گوارش: علاوه بر این، یک مطالعه منتشر شده در مجله تحقیقات تغذیه نشان داد که افرادی که بلغور جو دوسر می خورند، سبک زندگی سالم تری دارند آنها کمتر سیگار می کشند و کمتر الکل می نوشند و رژیم های غذایی مغذی بیشتری دارند.
به طور کلی در طول روز، پروتئین، فیبر، و ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری مانند ویتامین A، کلسیم مصرف کردند. ، و پتاسیم.
علاوه بر این، افرادی که بلغور جو دوسر می خورند، شاخص توده بدنی (BMI) کمتر و دور کمر کوچکتری دارند – که هر دو منجر به نتایج بهتری برای سلامتی می شوند.
دلیل اینکه دوستداران جو دوسر ممکن است مواد مغذی بیشتری مصرف کنند تا حدی این است که جو دوسر منبع غلات کامل است.
به گفته محققان، مردم همچنین تمایل دارند شیر و میوه را با جو دوسر خود ترکیب کنند که احتمالا به آنها کمک می کند تا ویتامین های بیشتری مانند ویتامین A دریافت کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.