این مقاله با در نظر گرفتن 6 فاکتور، یعنی هدف، سلامت شخصی، محیط زیست، هزینه و زیبایی، به بررسی مزایا و معایب ظروف پلاستیکی درب دار و شیشه ای می پردازد.
وقتی انباری خود را باز می کنید، ظروف پلاستیکی یا شیشه ای را می بینید؟ دوست دارید کدام یک را داشته باشید؟
این مقاله توسط آنجلا چانگ که در مکلئود زندگی می کند نوشته شده است، آنجلا یک طراح داخلی حرفه ای است که به تازگی کسب و کار کوچک خود را به نام Pop-Up Pantry راه اندازی کرده است.
پلاستیک راحت، سبک تر، ارزان تر و صرفه جویی در فضا است: من فکر می کنم که همه ما می توانیم توافق کنیم که ظروف پلاستیکی برای نگهداری بهتر است.
به همین دلیل است که از زمانی که در دهه 1950 اختراع شدند، برای حاوی مواد غذایی محبوب بودند.
آنها به راحتی روی هم چیده می شوند و وزن سبک آنها حمل و نقل و دریافت مجدد غذای فله خشک را آسان می کند.
90 درصد از مشتریان آشپز خانه من ظروف پلاستیکی می آورند، آنها ارزان هستند و در هر سوپرمارکتی در دسترس هستند، و البته لازم نیست نگران تکه تکه شدن آنها با افتادن باشید.
با این حال، نقطه ضعف آن این است که پلاستیک را می توان به راحتی لکه دار، خراش داد و با مواد غذایی قبلی چسباند.
یک مسئله مهم برای من این است که رنگ و شفافیت آنها به مرور زمان از بین می رود و مسئله دیگر این است که تمیز کردن آنها در ماشین ظرفشویی به این راحتی نیست.
در مقابل، شیشه تمایل دارد شکل خود را بهتر حفظ کند، بادوام باشد، رنگ شفافی داشته باشد و طراوت و طعم غذا، به ویژه مواد مرطوب را حفظ کند.
شیشه زیباست و همیشه نو به نظر می رسد: ظروف پلاستیکی ممکن است به مرور زمان خسته، از دست رفته و خراشیده به نظر برسند.
فرقی نمی کند ظروف پلاستیکی خود را چگونه بشوییم، ظاهر آن ها مانند زمانی که نو بودند نیست. از بین بردن لکه های روغن و رنگ نیز می تواند سخت باشد.
در مقابل، ظروف شیشه ای می توانند بعد از تمیز کردن آب گرم و صابون جدید به نظر برسند! برای رسیدن به این هدف، حالت سنگین در ماشین ظرفشویی را توصیه می کنم.
شیشه را نیز می توان استریل کرد. اگر به درستی تمیز شوند، می توانند در قفسه های باز فوق العاده به نظر برسند!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.