از آنجایی که الیاف کوچکترین واحد پارچههای لباس ایزوله یکبار مصرف هستند و خواص پارچه به خواص شیمیایی و فیزیکی الیاف بستگی دارد.
از نظر فیزیکی، طول و سطح الیاف برای خواص مانع پارچه حیاتی است. الیاف با سطوح / مقطع نامنظم و طول کوتاه تر در جلوگیری از انتقال ذرات موثرتر هستند.
پارچه های ساخته شده از الیاف بسیار نازک و ظریف، مانند الیاف میکرو، عموماً ترجیح داده می شوند تا برای تولید مواد مانع با محافظت بالاتر استفاده شوند.
از نظر شیمیایی، جذب الیاف برای خواص انتقال مایع لباسها حیاتی است. هنگامی که الیاف بسیار جاذب وجود دارد، پارچه مایع را جذب می کند و در نتیجه باکتری ها می توانند در ساختار الیاف به دام بیفتند.
اگر از الیاف کم جاذب یا رطوبت سنجی برای ساخت لباس استفاده شود، مایع در امتداد سطح فیبر فتیله میشود و حرکت مویرگی مایع حاوی میکروارگانیسمها را افزایش میدهد.
الیاف طبیعی (مانند پنبه، پشم، ابریشم و غیره) در مقایسه با الیاف مصنوعی از جمله پلی پروپیلن و پلی استر که معمولاً برای ساخت روپوش های ایزوله استفاده می شوند، قابلیت جذب بالاتری دارند.
تعدادی از مطالعات آلودگی مکرر لباس پرستاران و انتقال باکتری از طریق لباس را نشان دادند.
باب و همکاران گزارش کردند که استافیلوکوکوس اورئوس روی کت های نخی (12.6%)، پیش بند پلاستیکی (9.2%) و لباس های HCW (15%) در یک بخش ایزوله یافت شد. دریافت که کت و یونیفرم HCWs اغلب با باکتریهای بالقوه بیماریزا آلوده میشوند.
85 مورد از 135 لباس (63%) و 50% از کل نمونه ها (238) از نظر ارگانیسم های بیماری زا مثبت بودند.
میکروبیوتا را از یونیفرم های 31 متخصص از یک بخش مراقبت های ویژه تجزیه و تحلیل کردند و افزایش قابل توجهی در تعداد کل میکروارگانیسم های زنده در پایان دوره در مقایسه با موارد به دست آمده در ابتدای دوره مشاهده کردند.
میزان پیچ و تاب استفاده شده برای نخ ها نیز بر ویژگی های مانع پارچه تأثیر می گذارد. ویژگیهای مهم پارچه که بر ویژگیهای مانع تأثیر میگذارد شامل ویژگیهای منافذ و سطح است.
اندازه منافذ، هندسه، و ویژگی های توزیع با انواع ساخت پارچه (بافته، بافته، نبافته) تغییر می کند. بافته شده و نبافته دو روش متداول ساخت پارچه برای لباس های ایزوله هستند.
فناوری بافندگی عموماً برای اکثر سرآستینهای لباس مجلسی قابل استفاده مجدد استفاده میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.