ممکن است تخمه آفتابگردان دارای خواص ضد میکروبی باشد
محققان ادعا می کنند که عصاره دانه آفتابگردان دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است.
این دانه ها می توانند رشد گونه های خاصی از باکتری ها مانند سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس، تخمه آفتابگردان ممتاز باسیلوس سوبتیلیس و ویبریو وبا را مهار کنند.
وقتی صحبت از قارچ ها به میان می آید، این دانه ها ممکن است آسپرژیلوس فومیگیت، Rhizopus stolonifer، Candida albicans و Fusarium oxysporum را مهار کنند (4).
تاننها، آلکالوئیدها و ساپونینهای موجود در دانههای آفتابگردان با چرخه سلولی و سنتز پروتئین تداخل میکنند و در نتیجه پاتوژنهای باکتریایی و قارچی را از بین میبرند (4).
به جز چند سکسکه (که بعداً در مورد آن صحبت خواهیم کرد)، تخمه آفتابگردان یک میان وعده سیر کننده، تخمه آفتابگردان لاری سالم و خوشمزه است.
این دانه ها را می توانند پیر و جوان بخورند، چه دیابت داشته باشید و چه در حال مبارزه با سرطان باشید.
چه چیزی این دانه ها را بسیار مفید و هضم کننده می کند؟ مشخصات تغذیه ای آنها
آنها از نظر توزیع مواد مغذی به خوبی متعادل هستند. در زیر بیشتر بدانید!
تخمه آفتابگردان از 20 درصد پروتئین، 35 تا 42 درصد روغن و 31 درصد اسیدهای چرب غیراشباع تخمه آفتابگردان محلی تشکیل شده است.
آنها دارای اسید لینولئیک فراوان، اسید اولئیک، فیبر غذایی، منیزیم، فسفر، پتاسیم، کلسیم، سلنیوم، ویتامین A، ویتامین E و فولات هستند (4).
این دانه ها همچنین سرشار از مواد بیوشیمیایی فعال هستند.
آنها حاوی فلاونوئیدهایی مانند هلیاننون، کورستین، کامفرول، لوتئولین و آپیژنین، همراه با اسید فنولیک و عناصر کمیاب هستند. (4).
اسیدهای فنولیک مانند اسید کافئیک، اسید کلروژنیک، کافئویل کوینیک اسید، اسید گالیک، پروتوکاتچوئیک، کوماریک، اسید فرولیک و اسیدهای سیناپیک نیز در دانههای آفتابگردان شناسایی تخمه آفتابگردان سیاه میشوند (4).
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.