توت میوه های ریز پر از مواد مغذی متعدد است که شیره توت در بازار نیز از همین توت های خوشمزه و مقوی تهیه می شود و اینها به دلیل طعم شیرین عجیب و غریبشان رایج هستند.
توت سرشار از فواید سلامتی فراوانی است. توت برای تقویت سلامت گوارش، تنظیم سطح قند خون، کاهش سطح کلسترول و غیره عالی است.
ساختار شیره بسیار شبیه به توت سیاه یا لوگان بری است. طعم آنها شبیه گریپ فروت است. آنها آبدارترین اعضای خانواده میوه ها هستند.
آنها گوشتی، لذیذ و آبدار هستند. طعم ملایم و شیرینی دارند. توت مربوط به انجیر و نان است.
آنها در واقع میوه های غلیظی هستند که هر توت یک میوه غلیظ است، میوه ها به صورت خوشه ای به وجود می آیند و به صورت متحدالمرکز حول یک محور مرکزی قرار گرفته اند.
آنها را می توان به دو شکل تازه و خشک مصرف کرد. توت از درخت کرم ابریشم به دست می آید.
اگرچه بیش از صدها گونه وجود دارد، سه گونه عمدتاً شناخته شده هستند: توت سفید (Morus Alba)، توت قرمز (Morus rubra) و توت سیاه (Morus nigra).
ارزش غذایی توت؛ این توت ها کالری کمتری دارند (43 کالری در هر 100 گرم)؛ آنها از ترکیبات فیتونوترینت تقویت کننده سلامتی تشکیل شده اند که شامل آنتی اکسیدان های رنگدانه پلی فنل، مواد معدنی، ویتامین ها، لیپیدها، پروتئین، فیبر غذایی، محتوای بالای آب و غیره است.
مشخصات تغذیه ای انواع توت تقریباً یکسان است. توت منبع غنی ویتامین K و ویتامین C است و حاوی مقدار کمی ویتامین A و ویتامین E است.
آنها همچنین حاوی ریبوفلاوین هستند. آنها منبع عالی آهن هستند. آنها منبع خوبی از مواد معدنی مانند پتاسیم، منگنز، منیزیم، فسفر، سدیم و روی هستند. آنها دارای مقادیر قابل توجهی آنتوسیانین هستند. آنها همچنین حاوی رسوراترول و زآگزانتین هستند.
توت ها بر اساس رنگشان به سه گونه مجزا تقسیم می شوند. اینها توت سیاه، سفید و قرمز هستند.
توت سیاه با نام علمی Morus nigra شناخته می شود. اینها در مناطق جنوب غربی آسیا رشد می کنند.
توت سفید نام علمی توت سفید Morus alba است. اینها بومی چین هستند و اغلب برای تولید کرم ابریشم پرورش داده می شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.