گفته شده است که کشاورزی کلید توسعه تمدن است. طول عمر تولید خاکهایی که توسعه جمعیت را حفظ کردند، در واقع بر ظهور و اغلب فروپاشی آن فرهنگهای باستانی تأثیر گذاشت.
علاوه بر این، بارور شدن آن خاک ها، اگر با رسوبات جدید یا به وسیله روش های دیگر، باعث می شود برخی از تمدن ها بیشتر از سایرین کود زیستی مایع زنده بمانند.
تنها با توسعه کوددهی سازگارتر و مواد جدیدتر و با آنالیز بالاتر بود که تولید محصول وارد دورهای شد که میتوانست به طور قابل اعتمادی فراتر از واحد خانواده تغذیه کند اما شهر و سپس کل کشور کود سیاه حیوانی را تغذیه کند.
این لقاح صنعتی مدرن مستلزم این بود که افراد کمتری به تولید مواد غذایی اختصاص داده شوند تا تلاش آنها به سمت مشاغل ثانویه و ثالث بیشتر سوق داده شود.
رشد بیش از 200 درصدی استفاده از کود در 40 سال منجر به بررسی بیشتر جنبههای زیستمحیطی آن در اوایل قرن 21 شده است و این امر منجر به ارزیابی مجدد رویههای کاربرد و افزایش تحقیق و توسعه کودهای جدید شده است.
اشکال کود و راه هایی برای تغییر ردپای محیطی کودهای مدرن برای نظارت بهتر بر تولید مواد غذایی و سیستم های درمانی که از نظر زیست محیطی دور از هدف هستند.
این فناوریها گاهی بسیار ابتدایی هستند، مانند ترکیبی از عناصری که به تثبیت یکدیگر کمک میکنند (مانند گوگرد و نیتروژن یا فسفر و گوگرد).
سایر فناوریها شامل پوششهای پلیمری (مانند پوششهای آهسته رهش) و پوششهای غیرقابل نفوذ (مانند نیتراپیرین، NBPT) است.
در موارد دیگر، مواد جدیدی ساخته شده اند (مانند اوره متیله) و در موارد دیگر پیشرفت از اختلاط سایر ترکیبات با کود (مانند گچ به کود فسفر یا اسیدهای هیومیک به فرمولاسیون نیتروژن) حاصل کود مرغی غنی شده شده است.
در نهایت، اهمیت ریز مغذیها با افزایش تولید (مانند روی، منگنز و بور) به ویژه با افزایش سطح عملکرد، کود جنگل افزایش یافته است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.