رستوران داران باتجربه از روی مشاهده و شهود می دانند که محیط بر نحوه درک کیفیت مهمانان تأثیر می گذارد.
بر اساس یک مطالعه آلمانی که به متغیرهای محیطی و تأثیر آنها بر ادراک میهمانان می پردازد، رستوران داران احتمالاً وقتی در کنار میزهایی با سفره می نشینند، طعم بهتری از غذایشان می دهند.
در این مطالعه تعدادی از عوامل از جمله نور و استفاده از ملحفه های رومیزی مانند سفره قلمکار اعلا مورد بررسی قرار گرفت.
این نشان داد که نور به تنهایی تأثیر کمتری بر ادراک مشتری دارد. اما زمانی که نورپردازی با ملحفه های رومیزی ترکیب شد، این مطالعه تغییرات قابل توجهی را برجسته کرد.
یک گروه مطالعه روی میزهایی که با رومیزی پوشیده شده بود و در منطقه ای با نور کم نشسته بودند. گروه دیگر نیز با نور کم اما بدون سفره شام می خوردند.
شرکت کنندگان در گروه سفره 51 درصد بیشتر سوپ خوردند و مدت بیشتری در وعده های غذایی خود معطل ماندند. آنها همچنین گزارش دادند که غذای آنها طعم بهتری دارد.
جالب اینجاست که این مطالعه همچنین نشان داد که شرکتکنندگان در نور کم، سوپ خود را کمی نمکتر میدانند. محققان پیشنهاد میکنند که چنین برداشتهایی به این دلیل است که حس چشایی زمانی که سطح نور کم است، افزایش مییابد.
در داده های مطالعه به انواع مختلف سفره های مورد استفاده اشاره نشده است. با این حال، به نوعی مشخص شد که یک رومیزی چک شده خاکستری و سفید بیشترین تأثیر مثبت را بر تجربه غذاخوری دارد.
پوشاندن میز با سفره هیچ تاثیری بر ترکیبات مولکولی مواد غذایی ندارد، سرآشپزها از مواد یکسانی استفاده می کنند و از همان روش های پخت و پز پیروی می کنند، چه میزها خالی باشند و چه سرپوشیده.
این ثابت می کند که غذاهایی که اعتقاد بر این است که وقتی با ملحفه های رومیزی همراه شوند طعم بهتری دارند، فقط توسط مهمانان طعم بهتری دریافت می کنند.
این درک ما را به جایی که شروع کردیم برمی گرداند: درک مهمان از تجربه کلی. مهمانانی که با داشتن تجربیات مثبت رستوران ها را ترک می کنند، احساس می کنند که غذایشان طعم بهتری دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.