داده ها در مورد خطرات کافئین موجود در چای احمد سیلان مخصوص در دوران بارداری متفاوت است.
اما اکثر مقالات علمی می گویند که اگر یک زن مصرف روزانه کافئین خود را کمتر از 200 تا 300 میلی گرم نگه دارد، خطر عوارض نسبتاً پایین باقی می ماند.
افزایش مصرف ممکن است خطر عوارض را افزایش دهد. کالج آمریکایی متخصصین زنان و زایمان نیز توصیه می کند که از این دوز تجاوز نکنید.
برخی از زنان در دوران بارداری دمنوش های گیاهی بدون کافئین می نوشند. با این حال، مطالعات دانشمندان کره ای نشان می دهد که استفاده از همه دمنوش های گیاهی در دوران بارداری بی خطر نیست (به عنوان مثال، از مریم گلی یا رزماری).
کافئین اعتیاد آور است و مصرف منظم چای یا هر نوشیدنی دیگری همراه با آن می تواند منجر به اعتیاد شود. اگر فردی اغلب چای یا قهوه می نوشید و سپس به طور ناگهانی قطع می کرد، ممکن است علائم مختلفی ظاهر شود:
سردرد
تحریک پذیری
ضربان قلب سریع
خستگی
تعداد فنجان های چای یا قهوه برای ایجاد اعتیاد از فردی به فرد دیگر متفاوت است. دانشمندان دانشگاه Drexel در پنسیلوانیا می گویند که در برخی افراد می تواند از سه روز مصرف متوالی نوشیدنی شروع شود و با گذشت زمان، میزان اعتیاد فقط افزایش می یابد.
در اینجا چند نکته دیگر وجود دارد:
توصیه می شود بعد از دو سال به کودکان چای بدهید و نوشیدنی آن نباید قوی باشد.
نوشیدنی خیلی داغ ننوشید، گلو، مری و مخاط معده را تحریک می کند. همچنین می تواند بر کیفیت مینای دندان تأثیر بگذارد.
چای پررنگ مخصوصاً برای افرادی که ورم معده و مشکلات گوارشی دارند باید با احتیاط مصرف شود.
با وجود تمام فواید چای، باید آن را با دقت نوشید – در حالت ایده آل بیش از سه فنجان در روز نباشد. در مقادیر زیاد، می تواند بر بدن تأثیر منفی بگذارد.
مثلا:
باعث بی خوابی می شود، قبل از خواب نوشیدنی ننوشید.
فشار را تحت تأثیر قرار می دهد: به خصوص سبز.
یک پوشش تیره روی دندان ها ایجاد می کند.
بر اسیدیته تأثیر می گذارد: در صورت زخم معده منع مصرف دارد، نوشیدن آن با معده خالی نامطلوب است.
ضد تب را غیرفعال می کند: نمی توانید آنها را با چای بنوشید.
اثر تحریک کننده دارد: کودکان نباید چای زیادی بنوشند.
مقدار زیادی آنتی اکسیدان اسید فولیک را از بین می برد: با احتیاط در دوران بارداری.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.