طبق تحقیقات، “میوه خرما منبع خوبی از فیبر غذایی است و سرشار از فنول کل و آنتی اکسیدان های طبیعی مانند آنتوسیانین، اسید فرولیک، پروتوکاتچوئیک اسید و کافئیک اسید است.” وجود این ترکیبات پلی فنلی ممکن است به طور بالقوه به کند کردن پیشرفت بیماری آلزایمر و زوال عقل کمک کند.
می تواند به طور بالقوه یبوست را تسکین دهد
در طب سنتی تونس از خرما برای درمان یبوست استفاده می شود. یک وعده 100 گرم خرمای مدجول 6.7 گرم فیبر غذایی را فراهم می کند. مطالعه ای در سال 2005 که در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شد همچنین نشان می دهد که این میوه های خشک دارای سطوح بالایی از فیبر غذایی و به ویژه فیبر نامحلول هستند. فیبر نامحلول موجود در صادرات انجیر خرما ممکن است به طور بالقوه هضم سالم را با حجیم کردن مدفوع تقویت کند.
به تسکین علائم یبوست کمک کند.
روش مصرف: با خیس کردن خرما در آب یک شبه شروع کنید تا نرم شود. در مرحله بعد، خرمای خیس خورده و کمی مایع خیسانده را به غذاساز اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر خرما غلیظ و غنی از فیبر درست شود. ممکن است باعث تسکین اختلالات روده شود. تحقیقات نشان می دهد خرما حاوی فیبرهای نامحلول و محلول و همچنین بسیاری از اسیدهای آمینه مفید است که ممکن است هضم غذا را تحریک کرده و عبور سریع از دستگاه گوارش را تضمین کند. بر اساس بررسی منتشر شده در مجله تغذیه، فیبر همچنین ممکن است به درمان بیماری هایی مانند بیماری رفلاکس معده (GERD)، دیورتیکولیت و هموروئید کمک کند.
ممکن است باعث تسکین کم خونی شود
خرما می تواند منبع خوبی برای بسیاری از مواد مغذی از جمله آهن باشد. کمبود آهن می تواند منجر به کم خونی شود، وضعیتی که با خستگی، سرگیجه، شکنندگی ناخن ها و تنگی نفس مشخص می شود. خوشبختانه، افزایش مصرف غذاهای غنی از آهن مانند خرما ممکن است به تسکین علائم کم خونی کمک کند.
از بیماری های قلبی جلوگیری کند
مطالعه توسط Waseem Rock و همکاران. در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی به این نتیجه رسید که مصرف خرما در کاهش سطح تری گلیسیرید و کاهش استرس اکسیداتیو موثر است، که هر دو عامل خطر برای بیماری قلبی و آتروژنز هستند، که تشکیل پلاک چربی در شریان ها است. [20] [21]
می تواند به طور بالقوه اختلال عملکرد جنسی را درمان کند
خرما و کنسانتره میوه فواید زیادی برای مردان دارد اما یکی از مهمترین آنهاست. در سال 2006، یک مطالعه حیوانی اثرات گرده خرما و روغن آن را بر عملکرد جنسی نشان داد و گزارش داد که سطوح بالای استرادیول و ترکیبات فلاونوئید موجود در خرما به افزایش تعداد و تحرک اسپرم کمک می کند.
مطالعه دیگری که در هند انجام شد بیان می کند که گرده درخت خرما ممکن است برای درمان ناباروری مردان در طب سنتی استفاده شده باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.