حقایق تغذیه ای از پودر پیاز عمده ای که در بازار ها موجود است: بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، یک آمریکایی به طور متوسط سدیم بیش از حد و مواد مغذی حیاتی کمی مانند فیبر رژیمی، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف می کند.
پودر پیاز راهی بدون سدیم برای بهبود طعم و تغذیه غذاهای شماست. پودر پیاز شامل پیاز خشک شده له شده و سرشار از فیبر رژیمی، منگنز، کلسیم و ویتامین C است.
پودر پیاز چاشنی تهیه شده از پیازهای آسیاب شده است که آب آن کم شده است. این ادویه معطر معمولاً در مالشهای خشک و مارینادها استفاده میشود تا عطر و طعم غلیظ پیاز را بدون رطوبت و حجم پیاز پیاز فراهم کند.
آنها شامل ترکیباتی هستند که میتوانند به گلبولهای قرمز خون حیوانات همراه ما آسیب برسانند و باعث ترکیدن آنها و در نتیجه کم خونی همولیتیک شوند که در صورت عدم درمان به موقع میتواند کشنده باشد.
جذب رطوبت شایع ترین علت سفت شدن پودر پیاز است. همانطور که قبلاً گفته شد، پودرهای پیاز کم آب می شوند که بیش از 96 درصد آب را از بین می برد. در نتیجه زمانی که پودر رطوبت یا آب را جذب می کند، سفت می شود.
برشهای پیاز را روی یک حوله/پارچه آشپزخانه یا ظرف پختی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید و آنها را در نزدیکی پنجره و در محلی با تهویه مناسب (در صورت امکان) قرار دهید.
مناطق گرمتر و غیر مرطوب با آفتاب فراوان برای این جایگزین ایده آل هستند. زمان خشک شدن تحت تأثیر آب و هوای سردتر و مرطوب تر خواهد بود.
برای تسریع روند، تکه های پیاز را چند بار برگردانید. بسته به ضخامت پیاز، آب و هوا و رطوبت، این روش ممکن است چند روز طول بکشد.
برای آسیاب کردن پیاز خشک شده به پودر پیاز، از غذاساز، مخلوط کن، آسیاب قهوه/ادویه یا حتی هاون و هاون استفاده کنید. پودر ریز را پس از آسیاب شدن از طریق الک الک کنید، سپس ذرات بزرگتر باقیمانده را دوباره آسیاب کنید. زمان آماده کردن پودر پیاز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.