متخصصان تغذیه چگونه با گردو کاغذی ایرانی رفتار می کنند؟ گردو یک محصول فوق العاده سالم است که یک مکمل عالی برای رژیم غذایی شما خواهد بود.
حاوی اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه است که برای ما بسیار ضروری است، مقدار زیادی ویتامین و عناصر ریز، پروتئین گیاهی و طعم شیرین و تلخ عجیب آن، نت جالبی را به ترکیب غذاهای آشنا اضافه می کند. البته گردو به دلیل محتوای اسیدهای چرب در دسته غذاهای پرکالری قرار دارد.
اما همانطور که پاراسلسوس قرن ها پیش به درستی گفت: «همه چیز سم است، همه چیز دارو است. هر دو دوز را تعیین می کنند.
بنابراین، با مصرف متوسط (بیش از 3 تا 5 نصف از یک آجیل در روز)، آجیل به شکل آسیبی نمی رساند، اما رژیم غذایی را با چربی های سالم، آهن، ویتامین B، روی، پتاسیم، منیزیم، ویتامین E غنی می کند. و ج. پس نیازی به ترس از آن نیست، بلکه باید میزان آن را بدانید.
در حال حاضر محصولاتی که به سرماخوردگی و بیماری های ویروسی کمک می کنند به ویژه مرتبط هستند. پتانسیل گردو در این زمینه چقدر است؟
گردو به دلیل داشتن مواد فعال بیولوژیکی در ترکیب، یک مکمل عالی برای رژیم غذایی به عنوان محصولی است که ایمنی را تقویت می کند.
و با توجه به محتوای بالای روی، ویتامین C، آنتی اکسیدان ها، یک دستیار عالی در مبارزه با علائم عفونت های ویروسی حاد تنفسی خواهد بود، اما تنها به عنوان مکمل درمان اساسی تجویز شده توسط پزشک، و نه به عنوان یک جایگزینی.
به گزارش روزنامه اسپانیایی La Vanguardia ، برخلاف سایر آجیل ها، گردو پروفایل چربی را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
مارتا گواش فر، MD از دانشکده بهداشت عمومی هاروارد می گوید: خواص مفید این محصول به دلیل ترکیبات غذایی خاص آن است.
به عنوان مثال، گردو از نظر مواد شیمیایی گیاهی و چربی های تک غیراشباع سالم به طور قابل توجهی بالاتر است.
به عنوان مثال، اسید آلفا لینولنیک یکی از اسیدهای چرب ضروری امگا 3 است که بدن انسان نمی تواند به تنهایی آن را سنتز کند.
این متخصص افزود: گردو سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است و همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی، سطح کلسترول را عادی می کند و اثر ضد التهابی دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.